Usein kysyttyä livekameroistaMikä ihmeen Live?
Liveseksikamera.com on aito livelähetys suoraan esiintyjien tietokoneilta. Useimmat esiintyjät ovat tavallisia ihmisiä, jotka joko hakevat jännitystä elämäänsä tai jopa seuraa kameran välityksellä. Liveyhteys on aina aito, nauhoitteita ei sallita! Mikäli haluat katsella nauhoitteita, valitse "videotallenteet" päävalikosta.

Mitä tarvitsen livekameran katseluun?
Livekameroiden tekniikka on suunniteltu toimimaan mahdollisimman monenlaisilla laitteistokokoonpanoilla. Selainlaajennuksia ei välttämättä tarvitse, kuvayhteys toimii vaikkei selain tukisi Flash-formaattia ollenkaan. Parhaan katseluelämyksen saa kuitenkin, kun tietokoneeseen on asennettu Flash-laajennus. Mikäli sitä ei tietokoneellasi jostain syystä vielä ole, saat sen täältä.

Kuinka nopean nettiyhteyden tarvitsen?
Normaali laajakaista riittää vallan mainiosti. On kuitenkin huomioitava, että ns. "mokkulat" ovat varsin epävakaita, varsinkin heikon 3G-verkon alueella, joka voi vaikuttaa toistoon.

Voinko liittää oman kamerani jotta esiintyjä näkee minut?
Useimmat esiintyjät hyväksyvät CAM to CAM yhteyden. Mikäli sinulla on oma kamera ja haluat lähettää omaa kuvaasi esiintyjälle, onnistuu se napin painalluksella heti kun olet aloittanut liveyhteyden valitsemaasi esiintyjään. Ohjelmistomme hoitaa loput.

Toimiiko liveyhteys myös älypuhelimella?
Liveyhteys toimii useimmilla älypuhelimilla moitteetta, myös Apple Iphonen kaikilla eri versioilla.

Paljonko liveyhteys maksaa?
Liveyhteys on minuuttihinnoiteltu ja riippuen esiintyjästä, minuuttikohtainen hinta vaihtelee välillä 1,60€ - 2,25€. Esiintyjien videot ja kuvagalleriat ovat katseltavissa täysin ilmaiseksi.

Miten voin maksaa?
Aloittaaksesi sinun on ostettava esimaksettu Prepaid-koodi, tai rekisteröidyttävä palveluun. Prepaid koodille, tai tunnukselle mikäli olet rekisteröitynyt, voi ladata lisää rahaa koska tahansa.

Meillä voit maksaa kaikkien pankkien verkkomaksulla, tekstiviestillä, luottokorteilla ja myös Visa electronilla. Kaikki eri maksuvaihtoehdot on annettu ulkopuolisten yhtiöiden hoidettavaksi, eikä maksajien tiedot välity meille. Puhelinlaskussasi, tiliotteellasi tai luottokorttilaskussasi ei myöskään näy mitään tähän palveluun viittaavaa. Voit huoleti katsella sisältöämme, tieto siitä pysyy salassa.

Palvelun käyttö on täysin anonyymiä, valitsitpa sitten minkä tahansa monista maksuvaihtoehdoistamme.Usein kysyttyä videoistaMissä formaateissa videot julkaistaan?
Suoraan sivuilta katseltavat videot on muunnettu h.264 standardin mukaisiksi Flash - videoiksi. Niiden katsomiseen riittää, että sinulla on Flash-Player asennettuna. Videot ovat "streemattuja", eli voit hypätä mihin tahansa videon kohtaan, eikä sinun tarvitse odottaa koko videon latautumista.

Mikä on videoiden resoluutio?
Teräväpiirtoiset videot ovat saatavilla HD-Ready, eli 1280x720 tarkkuudella. Kokoillan dvd leffoissa tarkkuus on vähintään DVD-laatuinen (640x480).

Kuinka nopean internetyhteyden tarvitsen?
Suoraan sivuilta katsottavat videot tarvitsevat vähintään 2Mbps liittymän, jotta videon toisto pysyy katkeamattomana. Emme takaa ns. mokkuloita käytettäessä katkeilematonta toistoa.

Paljonko teillä on videoita?
Paljon! Itseasiassa enemmän kuin yhdelläkään toisella kotimaisella aikuisviihdesivustolla. Mm. kokoillan dvd-laatuisia elokuvia on yli 12000! kappaletta ja määrä kasvaa noin kymmenellä uudella videolla jokaisena viikonpäivänä! Meillä on hankittuna noin 10.000 eri elokuvaa joten päivityksiä on luvassa pitkään. Tämän lisäksi olemme juuri hankkineet 1500 uutta teräväpiirtoista videota, joita lisätään palveluun lähes päivittäin.

Leffoja on kymmenissä eri kategorioissa, joten löydät takuulla etsimäsi erikoisuudet... Meillä on lähes kaikkea mitä kuvitella saattaa, laillisuuden rajoissa luonnollisesti.